About Dein Design

Alla är vi unika och alla har sin egen smak. Således borde alla kunna bestämma designen på saker och ting de omger sig med dagligen. Detta är grundidén med DeinDesign™ och den drivande kraften och motivationen i vår dagliga verksamhet.

DeinDesign™ har specialiserat sig på optisk produktanpassning i syfte att möjliggöra för kunden att själv välja designen för deras elektroniska enheter, möbler och andra föremål.

Mera videor, TV-spottar och artiklar finns i vår mediasektion.

Vi har kommit långt sedan de första tankarna på DesignSkins® kom till 2005 och den första publiceringen av vår hemsida DesignSkins.com i November 2006. Förutom att bygga upp vår egen produktionsprocess och den egna produktionen av optimerade material i nya tillämpningar(i samarbete med välrenommerade folietillverkare). Mycket tid och energi har också satsats på vår utveckling av mjukvara. I detta sammanhang har vårt team växt och berikats med engagerade specialister från olika fackområden. Sedan 2005 har DeinDesign™ blivit den ledande leverantören av designfolier för elektroniska enheter och en föregångare inom designfoliebranschen i Europa. I dagens läge är varumärket DesignSkins® en internationell synonym för designfolier. Vi - på DeinDesign™ - är glada över att få njuta av förtroendet från våra partner och det är en ära att vara omnämnd i Coolbrands The Guru Book 2009.

return false;">Coolbrands The Guru Book 2009.

Dessutom har vårt partnerprogram utnämnts av juryn för Print & Media Awards 2010 till "årets bästa eBusiness modell".

I motsats till många andra webbföretag har vår produkt alltid stått i fokus. Vår huvudsakliga fokus ligger på genomförandet av tekniska lösningar för kundorienterade produktanpassningar vilket ligger i konsumenternas och produkttillverkarnas intresse. Vi omvandlar digitalt innehåll till en fysisk produkt med hjälp av effektiva processer och den modernaste produktionen. Resultatet är en handelsplattform med ett obegränsat utbud av individuella och högklassiga produkter, som tillverkas enligt kundens önskemål.

Web 2.0, massanpassning, web-2-print och on-demand är trendiga slagord och med säkerhet termer som passar in på DeinDesign™. Det som gör DeinDesign™ unikt är vår känsla för detaljer, vår passion och sist men inte minst vår know-how.

Vi vill ta tillfället i akt och tacka vårt TEAM, alla de som följt oss och gett oss sitt stöd under de senaste 5 åren! Vi tackar även våra familjer, alla våra vänner, designers, fotografer, band & skivmärken, agenturer & föreningar, alla våra samarbetspartner och naturligtvis våra kunder som dagligen bekräftar oss och motiverar oss att fortsätta och gå ett steg längre.

Mera om B2B | Detaljhandel

Letar du efter nya innovativa produkter för att utvidga ditt sortiment?

Lär dig mera om möjligheterna att erbjuda DesignSkins® åt dina kunder. Det spelar ingen roll om du väljer vår online butik eller våra PoS lösningar. Vi har alltid den rätta lösningen för dina behov!

Mera om B2B | Detaljhandel

Lär dig mera om patnerbutikssystemet

Dra nytta av det så ofta beskrivna Long Tail-konceptet!

Erbjud tusentals individuella produkter - utan att ha varken inköpsavdelning eller lagerkostnder. One-stop shop - allt på ett ställe från produktion till kundservice. Inga ansträngningar för dig - maximal shoppingupplevelse för dina kunder.

Lär dig mera om patnerbutikssystemet

Mera information

Förvandla din elektronik till innovativ kommunikationsmedia!

DesignSkins® utmärker sig kommunicerar utan ord – på utställningar, föreläsningar, i samtal med kunder och på möten..

Lär dig mera om de olika sätten att utnyttja våra DesignSkins® som ett marknadsföringsverktyg..

Mera information