Entdecke über 4000 Designs.

Premium Skyddskal

Tryckt på alla sidor

Om du endast vill skydda din smartphone med det bästa, är Premium Skyddskalet något för dig. Till skillnad från ett vanligt skyddskal är hela utsidan tryckt med ett motiv, inte endast baksidan. Således förtjusar din mobil från varje vinkel. Det är inte bara det hårda skalet som tar hand om din mobil; det färgrika trycket i sig är mycket resistent mot vardagens faror.

för 249.0 SEK

Skyddskal

Finns i svart, vitt och genomskinligt

Våra Skyddskal är slanka och tjusiga. Ett enda "klick" säkrar skalet på din smarttelefon eller surfplatta. Alla knappar och funktioner på din pryl är naturligtvis tillängliga tack vare exakta utskärningar. Våra Skyddskal finns tillängliga i upp till tre basfärger (beror på produkten): svart, vitt och transparent. Använd din kreativitet och skapa ett unikt skyddskal.

för 169.0 SEK

Silikonskal

Vibrationsdämpande skydd

Stötdämparen för alla situationer i livet - Våra Silikonskal skyddar din smarttelefon stilfullt mot alla stötar. Vi använder oss av en speciell teknik då vi trycker motiven på våra Silikonskal. Således blir skalen extra hållbara med tryck som inte spricker då skalen böjs. Det mjuka materialet ger ett bra grepp om mobilen så att den inte glider undan hur som helst.

för 199.0 SEK

Comboskal

Premium - och silikonskal i ett!

Namnet säger allt: I våra Comboskal förenas två olika element så att de tuffaste situationerna i livet inte är ett problem. Det yttre, hårda skalet skyddar din smarttelefon från repor, damm och stötar medan det inre lagret av silikon gör skalet ännu stöttåligare. Alla knappar och funktioner på mobilen är givetvis tillängliga tack vare exakta utskärningar. Det bästa valet för alla actionfans och friluftmänniskor.

för 249.0 SEK

Skyddskal med Stativ

Skyddskalet för filmfans

Detta skal är precis som vårt Premium Skyddskal, men med en extra egenskap: ett behändigt stativ. Med våra Skyddskal med integrerade stativ går det lätt att titta på videor eller filmer på din smartphone. Öppna stativet, placera apparaten och njut av showen. Detta skal erbjuder naturligtvis samma fantastiska egenskaper som Premium Skyddskalet: Det skyddar från damm och repor och har ett vackert, heltäckande tryck. Du kan fritt välja ditt motiv och därmed låta din personlighet stråla ut.

för 269.0 SEK

Smart Case

Skal med en stabil baksida

Ett kompakt, snyggt skal med en tryckt framsida - det är det som är vår Smart Case. Främre skyddet kan enkelt svingas undan då du använder din apparat. Surplattan kan lätt knäppas in i skalets ram medan skalet direkt monteras på telefonens baksida. Välj själv utseendet och låt din kreativitet flöda!

för 199.0 SEK

Smart Cover

Skydd med stativ och sömn/vaken-funktion

Våra snygga Smart Covers skyddar din iPad helt och hållet med bibehållen bekvämlighet. Skalet kan sättas fast tack vare starka magneter. För att det ska vara enkelt att se på videor och att läsa, kan skalet vikas till ett triangulärt stativ. Om du hellre håller din iPad i handen, kan locket enkelt svingas till sidan. Det mjuka fodret ser till att din surfplatta hålls skyddad inuti skalet. Glöm inte din personliga stil; välj eller skapa ett individuellt motiv.
Tips: När du stänger locket, somnar iPaden!

för 299.0 SEK