Pengarna tillbaka-garanti - DesignSkins® från DeinDesign™

Om du inte gillar ditt skin, tar vi det tillbaka!

Vi är övertygade om kvaliteten på våra designfolier. Det är vårt främsta intresse att du är 100% nöjd med ditt nya DesignSkin - såsom tusentals andra nöjda kunder redan är. Våra produkter är kundanpassade vilket betyder att alla kunder får exakt ett sådant skin de önskar. Kvaliteten på våra DesignSkins® är också bekräftad av våra välkända internationella affärskunder och partner.Skulle du trots allt inte vara nöjd med ditt designskin, meddela oss om saken. Vi skickar dig ett nytt skin eller returnerar dina pengar. Precis som du vill. Din kritik och dina förslag tar vi på stort allvar och använder den informationen för att ständigt förbättra vår service.

Beakta att anpassade skin för möbler, boards och bilar är undantagna från denna regel på grund av att de är specialtillverkade.

För att reklamera din beställning, gör på följande sätt:

Skriv ut returneringsformulär och fyll i all nödvändig information omsorgsfullt - Var noga med att uppge fullständiga uppgifter för att snabba upp behandlingen av din begäran. Vänligen skicka det ifyllda formuläret tillsammans med varan till följande adress

OnPackPromotions Ab - DesignSkins®
Bataljonsvägen 10
18650 Vallentuna
Sweden

Vänligen observera att vi inte kan ta emot returförsändelser som kunden inte har betalat försändelsekostnaderna för.

Så fort vi har mottagit din returförsändelse kommer vi att kontakta dig och behandla din begäran. Enligt ditt önskemål kommer vi antingen att leverera en ny vara eller returnera pengarna till ditt konto inom 7-10 dagar.


Vanliga frågor

Några frågor? Svar på de flesta frågorna får du här FAQ.

Trusted Shop

Trusted Shops Guarantee

Vår butik har testats av Trusted Shops i mer än 100 kriterier och erbjuder garanterad köpargaranti via märket. För dig betyder det att du kan beställa utan risker!

Kvalitet

DesignSkins® är mer än bara vanliga klistermärken. De är högkvalitativa vinylfolier med speciella egenskaper